Hvordan fotograferer jeg familieportretter?

453A8022.jpg

Jeg inspireres av en fotografisk tilnærming som kalles Lifestyle-fotografering. Andre navn er dokumentarfoto eller storytelling. Uansett begrep så er poenget at bildene skal fortelle noe, vise frem følelsene bak bildet. Jeg prøver å tenke på tre ord når jeg fotograferer som skal formidles gjennom bildene. Disse ordene er "lekent" "naturlig" og "kjærlig". Når jeg fotograferer kommer jeg hjem til familien eller møter dere i et flott utemiljø og følger dere i deres naturlige samspill med hverandre. Noen bilder er oppstilte for å få en variasjon men de aller fleste er fanget i de naturlige, små øyeblikkene. Familiefotografering passer til familier med barn i alle aldrer. En veldig spesiell tid er når barnet ditt er aldeles nyfødt. Da kombinerer jeg portretter på hele familien med fotografering av den nyfødte, for å få de der fantastiske bildene på en helt fersk liten baby. Også disse bilder tar jeg gjerne hjemme hos dere, det er enklest så med en liten baby som trenger mat og stell. Jeg setter alltid av god tid ved nyfødtfotografering! 

Gå ikke glipp av å fange tiden med deg og dine barn, den varer alldeles for kort og er så verdt å huske gjennom fantastiske bilder!

10 bilder - 4200 NOK
20 bilder - 5100 NOK
30 bilder - 6000 NOK

De ferdig redigerte bildene leverer jeg i et onlinegalleri der dere selve kan gjøre utvelgelsen av de bildene dere ønsker å kjøpe, med et minimum på 10 bilder. Derfor trenger derfor ikke velge antall bilder dere vil kjøpe på forhånd eller kjøpe bilder dere ikke ønsker, uten velger helt selve hvilken bilder dere ønsker å gå for! Når dere valgt bilder laster dere ned disse digitalt. Jeg tilbyr også trykk av bilder, takkekort og innramming til en ekstra kostnad.

Jeg tar 5 NOK/KM i reiseerstatning hvis fotograferingen er utenfor Oslo. 

Alle priser er inkludert mva.

453A6135.jpg