Gravidfotografering

Det er noe aldeles spesielt med tiden der du går gravid. Når man er i det kan det føles som en lang, tung periode, men det går faktisk så fort! Og det er noe som virkelig er verdt og ha minner ifra i form av en fotografering. Det handler ikke bare bildene i seg, som i og for seg er helt fantastisk å ha når graviditeten er over. Det handler også om det å få gjøre seg riktig fin og virkelig gå inn for å feire graviditeten! Mange ganger fotograferer jeg de blivende foreldrene sammen, noe som blir til en veldig koselig stund for dere som par! Jeg tilbyr alle mine gravide kunder å låna kjoler fra min Maternity Dress Bar. Jeg har fantastiske kjoler i ulike størrelser som du kan velge mellom. 

For å se flere bilder fra gravidfotograferinger, scroll nedover.

Gravidfoto på Island

Kan dere tenkte dere noe mer magisk enn et forelsket par som venter sitt første barn ihop og virkelig viser kjærligheten mellom seg for kameraet, fanget i så fantastisk landskap som du kun finner på Island! Det å ha fått fotografere disse to var bare en helt fantastisk opplevelse!

Emilie på stranda

Første gang jeg møtte Emilie var når jeg fotograferte bryllupet hennes. Da gjemte seg en liten babymage uker brudekjolen. Nå har magen vokst og om noen uker dykker en liten baby opp. Men før det rakk vi en fantastisk fotografering i kulden, med en av kjolene jeg tilbyr gravide å låne under fotograferingen.