Photo by: Lovely Captures/ Johanna Möller.

Litt  om meg

Min målsetning som fotograf er å fange de ekte følelsene, stemningene og gledene mellom mennesker gjennom kameraet mitt. Jeg føler en lidenskap for vakre miljøer og naturlig lys og jeg syns at det ikke finnes noen vakrere miljø enn landskapet vi har her rundt oss. Jeg har min base i Oslo, spanderer somrene på Hvaler og reiser mer enn gjerne over hele Norden for å fotografere. 

Min historie bak kamerat startet da jeg som tolvåring fikk mitt første analoge kamera av pappaen min. I starten ble det mange bilder som gikk rett i søpla, da bildene ble både over- og undereksponerte. Vi satt sammen mange timer jeg og pappa og han prøvde å få meg til å skjønne dette med blender, lukketid og iso-tall. Etter hvert fikk jeg det til og ble den som alltid tok med kameraet og fotograferte vennene mine. Noen år senere fikk jeg mitt eget mørkerstudio, som jeg satte opp inne på badet der jeg stod og fremkalte bilder på egen hånd. Gjennom årene har jeg fotograferte mer eller mindre aktivt, men det var først da min datter ble født i 2014 og min far nok en gang gav meg et flott systemkamera, denne gangen digital, som min interesse ble så stor at jeg ikke kunde å gjøre noe annet enn å gjøre mitt fotograferende til mer enn en hobby. Den glede og den pasjon jeg føler, når jeg holder i et kamera og fanger livets små og store øyeblikk gjennom linsen, finnes det ingen ende på. Jeg bare må leve ut lidenskapen som jeg føler som fotograf fordi den gjør meg genuint lykkelig! Ikke bare på grunn av de vakre bildene som skapes, men også på grunn av de menneskene jeg møter, historiene jeg får høre og alle de ekte følelsene jeg får bevitne.

Hvorfor portrettfotografering, kanskje du spør? Det finnes ikke noe som gir meg like mye sommerfugler som å se den kjærlighet mennesker uttrykker imellom seg. Å fange et blikk mellom to kjærester når de ser på hverandre, et smil et barn fremkaller hos mammaen sin, eller en nyfødt baby som nettopp kom til verden men som allikevel har blitt til den en mor og en far elsker høyest av alt, det er magi for meg.

Jeg hadde elsket å få være med å fortelle deres historia. Ta kontakt for bokning eller mer informasjon!

Org. Nr: 916 372 094
Epost: lovelycapturesphoto@gmail.com
Tlf. Nr: +47 403 430 98

Besøk gjerne min Instagram eller Facebook side.